Всеукраїнська Рада Церков закликає владу і опозицію негайно зупинити силові дії та сісти за переговориВсеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій "рішуче засуджує насильство, кровопролиття та вбивства, що мали місце у Києві 18 лютого 2014 року та тривають досі". Про це йдеться у заяві ВРЦіРО з приводу ескалації насильства у Києві, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на прес-службу УПЦ.

"Ми знову і знову закликаємо, просимо й благаємо сторони протистояння припинити силові дії, а представників влади й опозиції продовжити переговори. До завершення переговорів ми закликаємо владу і опозицію негайно зупинити силові дії з обох боків, -- говориться у заяві.

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій закликає всіх до відповідальності і мудрості. "Від кожного з нас залежить, чи зможемо ми зупитини братовбивчий конфлікт", -- наголошується у заяві.

У свою чергу Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій готова "включитись усіма доступними засобами до відновлення миру в нашій країні".

ВРЦіРО закликає віруючих продовжувати молитви про Україну, її мир, єдність та незалежність. "В єдності сила народу – Боже, нам єдність подай!" -- такими словами закінчується заява.

Нагадаємо, що вчора церковні лідери почали висловлювати свою позицію щодо останніх подій у Києві.

Фото youtube.com

Теги: