Депутати Верховної Ради разом з Ніком Вуйчичем на колінах молилися Богу26 вересня до Верховної Ради України завітав Нік Вуйчич, відомий проповідник, мотиваційний оратор, людина-легенда для багатьох християн. Він відомий тим, що попри відсутність рук і ніг, надихає інших рухатись вперед і не здаватися, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

В стінах парламенту він говорив про віру, надію, духовні цінності і майбутнє України. Послухати Вуйчича в несесійний тиждень зібралося кілька десятків народних депутатів ВРУ, серед яких Людмила Денісова, Максим Бурбак, Павло Унгурян, а також міністр освіти та науки Лілія Гриневич і уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба. Говорили переважно про підростаюче покоління та його духовні цінності.

Нік зазначив, що нині українська молодь покидає країну в пошуках кращого життя. Але майбутнє України - саме за ними. Тож треба виховувати націю за принципами моральності, патріотизму та найкращих духовних цінностей. «Ніхто не досконалий. Треба лише кожного дня бути кращою версією себе, - сказав він. - Бо в підсумку дивляться не на те, скільки у вас грошей чи який інтелект – а на те, яка ви людина».


Говорячи про майбутнє суспільства, не оминули і тему Реформації. Наступний рік Україна проведе під гаслом R-500. Нік впевнений, Депутати Верховної Ради разом з Ніком Вуйчичем на колінах молилися Богущо це гарна можливість доторкнутися до власної духовності й реформувати серця більшості людей. Тоді Україну чекають позитивні зміни в усіх сферах життя. «Це Божий план для України», - підсумував він.

Народний депутат Павло Унгурян назвав Ніка Вуйчича взірцем волі і сили духу: «Це наш брат, згусток Божої енергії, який вчить нас перемагати несприятливі обставини життя», - сказав він. Павло Унгурян на правах голови міжфракційного об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» та координатора оргкомітету R-500 запросив Ніка взяти участь в освітніх заходах, присвячених року Реформації. Адже той здатен мотивувати, надихати, змінювати світогляд невіруючих мирян.


Наприкінці зустрічі Нік запросив усіх парламентарів помолитися за свій народ, свою місію в парламенті та майбутнє держави. Ніхто не відмовився. Вперше за історію існування парламенту депутати стали на коліна в молитві перед Богом.

Напередодні візиту в парламент Нік Вуйчич зібрав 10 тисяч українців в столичному Палаці спорту. «З Богом все можливо!» - таким став головний меседж його виступу.

Теги: