У зустрічі взяли участь Л. М. Кравчук, перший президент України; верховний архиєпископ Святослав, глава УГКЦ, головуючий у Всеукраїнській раді Церков і релігійних організацій; М. С. Паночко, старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської; Михайло Харій, координатор НФТУ, та митр. прот. УГКЦ Олекса Петрів, координатор Духовної ради форуму.

Зокрема, було визначено доцільним започаткувати національний круглий стіл державницького змісту як форму сприяння консолідації зусиль усіх державницько-патріотичних сил. Метою діяльності такого круглого слолу мало б бути остаточне становлення української державності на всій її території, а також усвідомлення усіма громадянами України незаперечної цінності соборної української держави як віковічної мрії українського народу та змісту й мети його сучасної боротьби задля благополучного буття та стійкого зросту й процвітання в Божій правді.

На завершення зустрічі глава УГКЦ подарував кожному учаснику зустрічі в день 150-річчя Лесі Українки книжку «Апокриф: Чотири розмови про Лесю Українку».

Теги: