Члени Духовної Ради затвердили стратегічні рішення, визначили основні молитовні потреби, прийняли рішення щодо проведення Національного дня молитви на щорічній основі.
Учасники заходу відзначили високий рівень організації та приєдналися до розвитку молитовного служіння.


Британський служитель Девід Хасавей привітав всіх присутніх та відзначив унікальність міжконфесійної єдності в Україні та свободи віросповідання.

Директор служіння Вадим Преображенський звернувся до очільників церков словами, які король Великобританії Георг VI використав у своєму Різдвяному зверненні до нації у 1939 році: "І промовив я до чоловіка, що стояв у воріт нового року: "Дай мені світло, щоб мені ступати у невідоме мирно". А він відповів "Ідучи у темряву, ти долоні свої вклади у Руки Бога. Це буде для тебе краще за світло та безпечніше за будь який відомий шлях".

Ідея скликання Національного дня Молитви за Україну була запропонована міжнародним євангелістом із Великобританії - Девідом Хасавеєм. Він багато років свого служіння присвятив Україні, у своєму власному житті він багато разів бачив відповідь Бога на молитву віри. Тому він закликав усіх українців об'єднатися у молитві до Бога, щоб Він змінив ситуацію в Україні на краще.


18 червня 2016 року вперше відбувся Національний день молитви за Україну. У молитовному єднанні взяли участь багато церков та об'єднань. У залі молилися майже 6500 людей, тисячі глядачів у інтернеті та на телебаченні також долучилися до прохальної молитви до Бога. До участі у молитві долучаються все більше церков та об'єднань, і ще багато висловлюють свою підтримку.

Теги: