Президент України, голова Верховної Ради та голова Адміністрації Президента привітали Патріарха Філарета з днем народження23 січня 2011 р. з нагоди 82-ліття від дня народження на адресу Патріарха Філарета надійшли письмові поздоровлення від Президента України Віктора Януковича, голови Верховної Ради України Володимира Литвина та голови Адміністрації Президента України Сергія Льовочкіна, повідомляє сайт УПЦ Київського Патріархату. Представники української влади побажали Патріарху Філарету "здоров’я, многая і благія літа", "миру і благодаті та багато років праці на благо нашої держави і народу":

Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету

Шановний Владико!

Прийміть побажання здоров’я, многая і благія літа з нагоди Вашого дня народження. Бажаю Вам миру і благодаті та багато років праці на благо нашої держави і народу.

З повагою

Президент України
Віктор Янукович

 


Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету

Ваша Святосте!

Сердечно вітаю Вас з днем народження.

Ваше самовіддане служіння на посту Предстоятеля Української Православної Церкви сповнене щирого вболівання за долю боголюбивої пастви, ревності й відповідальності за зміцнення духовних основ суспільства.

Нехай же Господь зміцнює Вас у благодатній пастирській діяльності, спрямованій на утвердження громадянської злагоди та торжество духовних істин.

Многая Вам літа!

Володимир Литвин

 

 

Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету

Шановний Владико!

Прийміть вітання з нагоди Вашого дня народження. Зичу Вам міцного здоров’я, злагоди та Божої благодаті.

З повагою

Сергій Льовочкін

Теги: