Провели табір студенти та випускники Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого разом з командою аніматорів, які пройшли вишкіл у Школі християнського аніматора та є активними учасниками спільноти «Анімотор».

Відбувся табір під гаслом «Face in Book» («Обличчя в Книзі») за програмою, яку розробила творча група «Анімотор» під керівництвом о. Романа Демуша. «Face in Book» означає знайти себе, побачити своє обличчя у головній книзі – Біблії, яка є основою християнського життя. Кожного дня всі заходи в таборі розкривали окрему біблійну дійсність (мудрість, надія, справедливість і т.д.), а всі учасники були покликані побачити і пережити її у собі. Кульмінаційним моментом дня була літургія.

Увечері кожна команда, яка мала свою сторінку у Фейсбуку, робила пост – підсумок дня, в якому вказувала на ті  моменти, які найбільше вразили. На завершення табір «Україна єдина» відвідав митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк), щоб поспілкуватися з дітьми та запросити їх на архієрейську літургію.

Теги: