Подарунки для бідних волонтери зібрали завдяки проекту «Таємний Санта», до якого долучилося понад 2500 осіб, зокрема співачка Джамала, гурти «Hardkiss» і «O’Torvald». Участь у різдвяному обіді вже не вперше взяли відома українська скрипалька Мирослава Которович і диригент Микола Лисенко (правнук композитора Миколи Лисенка) з хором.
 
У Львові на різдвяний обід завітало близько 400 бідних і десятки волонтерів, які допомогли провести свято. В Івано-Франківську за Різдвяним столом зібралося майже 100 бідних.

У різдвяних обідах брали участь ієрархи різних українських Церков. Сама Спільнота святого Егідія є католицькою організацією.
 
Волонтери провели різдвяні обіди в київських будинках людей похилого віку: на Лісовому масиві та Чайці.
 
25 грудня 2018 року волонтери привітали з Різдвом дітей із будинків сімейного типу в Києві й ромські родини в Ужгороді. Святкування з бідними відбулися також у Харкові й Одесі.

Крім того, 6 січня 2019 року владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ, в Ірпені Київської області спільно помолився та розділив радість святого вечора з родинами загиблих воїнів.

Теги: