15 червня 2021 року, коментуючи негативний відгук Володмира Зеленського на політизацію вірян УПЦ (МП), протоієрей Євгеній Маслов оприлюднив цілу низку звинувачень на адресу "горе-президента", зокрема звинуватив його у "підтримці геноциду українського народу", "чествуванні нацистів", "боротьбі з Церквою", належності до "кривавого" юдейства тощо. Під кінець звинувачень священник пригрозив Зеленському карою Божою та з натяком на вживання президентом наркотичних речовин риторично запитав, "що воно (тобто президент, у середньому роді – ред.) курить?".

Повний текст публічного допису настоятеля київської церкви Трьох Святителів о. Евгенія Маслова:

"Кто бы сомневался...
Горе-президент, который чествует нацистов, которому наш народ - до лампочки, который поддерживает геноцид украинского народа - высказался о сегодняшнем молебне и Крестном ходе верующих УПЦ:
"Смотрите, что сегодня под Верховной Радой. Мне очень жаль. Там стоят бабули и дети. В желтых кепочках ОПЗЖ. Что-то там в церкви снова не так. И так внезапно все этим вопросом заинтересовались, что тысячи бабуль пришли в кепочках ОПЗЖ. Ну, как это выглядит? Наша задача и закона о деолигархизации, чтобы у этих бабуль было достаточно денег, чтобы они не выходили. Они же прожили жизнь, их уважали на работах... От бедности надо уходить", –  пошутил президент.
Бедный комик. Он думает, что борется с Церковью?
Пусть почитает историю - такое скотское отношение к своему народу добром для него и его рода не закончиться.
   Запомните, пан Президент - Бог поругаем не бывает!!!
P.S. Впрочем, что мы ожидаем от иудея?
Вспомним их род: "...Его кровь на нас и наших детях..."
Всё логично и закономерно.
P.P.S. И вообще - шо оно курит?.."

Священник УПЦ (МП) звинуватив Зеленського у належності до «кривавого» юдейства і боротьбі з церквою

Сторінка протоієрея Євгена Маслова традиційно для багатьох в УПЦ (МП) рясніє повідомленнями радянсько-російського патріотичного змісту, зокрема тут можна знайти рубрику "История Страны, которой уже нет..." (про досягнення СРСР), дописи "Учим русский язык..." (з картинкою великої російської мови, від якої нібито походять інші європейські мови грецька, латинська, англійська тощо), зображення зі Сталіним, боротьбу з Америкою та НАТО, заперечення російської агресії проти України і т.п.


У квітні 2020 році о. Євген Маслов став відомим як ковід-дисидент, який закликав вірян в храм на службу попри карантин. "Усім, хто боїться заразитися інфекційною хворобою - вхід заборонено!" - писав він і додавав, що тих, хто сподівається на допомогу Бога і вірить у Христа, чекають на службі.

Теги: