Намір Путіна відвідати Ватикан задля зустрічі з Папою Римським Франциском І, який мав би свідчити про «високий рейтинг» цього кривавого диктатора, насправді роз’єднує тих самих прибічників «Русского мира».

Я думаю, ні для кого не секрет, що у Збройних Сил України є вільний доступ до прослуховування тактичного зв’язку, який відбувається по той бік лінії фронту. Так от, позавчора, приміром, я чув розмови «православних бійців» ГОППників (гібридно-окупаційні підрозділи Путіна), які обурені тим, що Путін їде до Папи Римського.

Бійці не розуміють, як так: вони тут несуть в Україну «Русский мир», а тут раптом якийсь Ватикан. Тобто, в даному випадку той релігійний прапор, який вони намагаються нести, розбивається спробами Путіна шукати спільну мову з Італією і Папою Римським.

Там – на окупованих територіях України на Донбасі - є рухи по забороні будь-яких релігійних течій крім російського православ’я та ісламу (заборонити іслам чеченцям, які активно воюють проти нас, місцеві «захарченки» не наважуються).

Путін потрапив у своєрідні ножиці: з одного боку – геополітика і загравання до світових духовних лідерів, а з іншого – його бойовики, які визнають тільки Путіна та Кирила чи Кадирова. І ці ножиці однозначно «відрізають» частину авторитета Путіна серед його власних бойовиків.

Як відомо, завтра -10 червня 2015 року - в другій половині дня у Ватикані відбудеться зустріч Папи Римського та президента Російської Федерації Володимира Путіна. На ній може йтися про конфлікт на Сході України. Це буде друга зустріч Путіна з понтифіком. Перша відбулася наприкінці листопада 2013 року в Ватикані – напередодні Революції Гідності.

Espreso.tv

Теги: